onsdag 27 februari 2013

Och sen då?

Det är tydligen hästkött i allt och man kan fråga sig huruvida köttindustrin överhuvudtaget går att lita på. (Svar nej såklart).

Men det värsta av allt, mina vänner, är slöseriet!
Man kallar tillbaka en massa köttprodukter och mitt blod stelnar när jag inser hur många djur som fått ge sina liv för att bli kött, som bara slängs! Vad onödigt slöseri med liv!

Ja det är bedrägeri. Häst istället för ko. Men det spelar ju ingen roll eller hur? Kött som kött. Häst som ko. Gris som får. Ni äter dem allihop, jämt, utan att lyfta på ögonbrynen! Men nu, nu när det är felmärkt så kan ni minsann inte äta det.
Nu är det plötsligt äckligt!

Jag hoppas att fler människor inser att hela köttindustrin är skit! Djur plågas och dör, allt handlar om pengar!

Man tror att man är sugen på en McFeast men man lurar bara sig själv. Man matas med reklam och McDonalds är lättillgängligt men är det verkligen gott? Är det verkligen fräscht?
Snabbt ska det gå och billigt ska det vara.
Ät sådan mat verkligen god?

Jag kan inte förstå hur människor äter på McDonalds. Mina barn kommer ALDRIG få äta där. Jag har inte ätit en McDonaldshamburgare på säkert tio år.
Minns att det luktade död ko när jag kom in på restaurangen och att mina rapar luktade gammal död ko i flera dagar efteråt. Fy säger jag bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar