fredag 11 januari 2013

Människan förgriper sig på djuren!

Innan du äter ______, tänk på:

Att gåsen som man gör gåslever av tvångsmatas 3 ggr om dagen för att dess lever ska bli större. Man för ner en tjock slang i gåsens hals och dumpar mat i magsäcken. DJURPLÅGERI!

Att många griskultingar slaktas genom att slungas i betonggolv. Detta för att spara tid och veterinärkostnader. Ofta dör inte den lilla grisen på en gång utan lider av inre blödningar mm...DJURPLÅGERI!

Att många grisar lever sina liv instängda i trånga bås med hårt golv. De har svårt att röra sig. Suggorna hålls fast medan de betäcks av galtar. Grisarna lever i helt onaturliga miljöer och mår dåligt, får magsår och störda beteenden. DJURPLÅGERI!

Att kaniner som älskar att gräva, böka och röra sig fritt sätts i burar, trånga förstås. De har inget att sysselsätta sig med utan lever sitt korta liv i bur tills dess att det är dags för slakt. DJURPLÅGERI!

Att kor får tillbringa många långa dagar i ett mycket trångt bås utan möjlighet att röra sig. En del kor får gå ut på grönbete men tyvärr inte alla.
Man vill åt kossans mjölk och mjölkar på, utan att tänka på hur den stackars kons juver blir förstörd, öm, utsliten...
Det görs också forskning på kor där man gör ett tallriksstort hål i kon för att kunna ha fri tillgång till magen och dess innehåll. Kon går omkring med ett hål i magen, det kallas för våmfistel.

Hon slaktas sen för att bli kött. Vilket liv...DJURPLÅGERI!

Sedan har vi den fruktansvärda pälsindustrin med minkar, rävar, kaniner mm....

Detta sker i ALLA länder och ingen sätter STOPP för det! Hur kan detta djurplågeri få fortgå? Hur kan människan göra detta mot djuren?

Och alla försöksdjur! Apor, hundar, råttor, möss som spenderar sina vedervärdiga liv instängda i laboratorier för att vi ska forska på dem.

Vi MÅSTE få ett slut på detta övergrepp, denna misshandel! Det är så fult det människan gör mot djuren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar